Software

Onze VARIO software:

  • Vario Online
  • Vario Enterprise
  • Vario Business
  • Vario framework

VARIO ONLINE is specifiek ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij hun veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- of milieubeleid. Optioneel kan VARIO Online uitgebreid worden met een structuur die het behalen of behouden van certificaten zoals VCA, ISO en OHSAS sterk vereenvoudigt. Het systeem werkt “in the cloud“ en maakt dat dit ook toegankelijk is voor alle werknemers en afdelingen. Omdat VARIO Online modulair samengesteld kan worden kunt u kiezen welke modules voor uw bedrijf een meerwaarde kunnen bieden. Vario is dus een uiterst efficiënt systeem om een VCA, ISO9001, ISO45001 en ISO14001 te behalen en/of te behouden.

VARIO ENTERPRISE is een compleet systeem dat al uw primaire en secundaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Het wordt aangeboden op basis van bestaande modules of bundels; suites genaamd. Maatwerk is mogelijk, ook al bestaat VARIO Enterprise uit standaard oplossingen. Met VARIO Enterprise verlopen uw bedrijfsprocessen efficiënter doordat zij optimaal op elkaar worden afgestemd. Het systeem biedt een totaaloplossing waarmee uw medewerkers en leidinggevenden essentiële informatie en documenten centraal kunnen beheren en overzichten kunnen trekken dankzij de geïntegreerde rapporten en dashboards. VARIO Enterprise kan geïnstalleerd worden binnen uw bedrijf maar is ook beschikbaar via private cloud.

VARIO BUSINESS bouwt verder op de jarenlange ontwikkelingen van het VARIO Online systeem. Het is de public cloud versie van VARIO Enterprise en richt zich op bedrijven die snel resultaat willen halen uit een gestandaardiseerde bedrijfssoftware. Met VARIO Business hoeft u niet te investeren in een lokale infrastructuur en kunt u onmiddellijk aan de slag. Maatwerk is hier minder aan de orde maar daartegenover staat dat u als gebruiker steeds geniet van de laatste functionele verbeteringen. VARIO Business is uitermate geschikt als u er voorkeur aan geeft om uw software te huren en zo de drempel tot overstap te verlagen. 

VARIO FRAMEWORK is het fundament van iedere bedrijfsapplicatie van Incerta. Het is de drager van alle business oplossingen, zowel de standaard modules als het maatwerk. Het framework omvat de technische bouwstenen van de software voor het maken van schermen en rapporten, voor het instellen van gebruikers, rollen en toestemmingen, voor het integreren van web services en zo meer… Het leent zich voor gebruik via internet, inclusief mobiele toepassingen, zowel als via de klassieke PC. Het application framework staat ten dienste van al onze klanten. Hierdoor is er voldoende schaalgrootte voor een permanente verbetering en uitbreiding van dit basissysteem. Daarom wordt het framework enkel en alleen verhuurd. In het huurbedrag zijn tevens de support en de updates inbegrepen. Deze bouwdoos werd ontwikkeld over verschillende jaren en evolueert met zijn tijd. Zodoende garanderen wij de continuïteit van iedere bedrijfsoplossing waardoor het rendement op de gemaakte investering voor de klant verzekerd is.