Woutim - Peer

Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is deze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Bij hun referenties vindt u heel wat realisaties in binnen- en buitenland.

Problematiek

Wij hebben een team met jarenlange ervaring en vakbekwaamheid. Wij gebruiken ook steeds kwalitatieve en degelijke producten. Deze combinatie resulteerde in het behalen van een ISO 9001 en VCA** certificaat. Ieder project is dus in goeie handen bij ons. Het beheer van die certificaten kan soms administratief zwaar doorwegen. We zochten dus een systeem die ons hierbij kon helpen. 

Meerwaarde van Vario

VARIO is de ideale tool om zowel onze VCA** als onze ISO 9001 te beheren en correct op te volgen. Het feit dat alles in één systeem vervat zit, zorgt ervoor dat wij niet meer op meerdere plaatsen zaken moeten gaan bewaren en (op)zoeken. Tevens is er een goede en productieve samerwerking die ondertussen al meerdere jaren loopt. De dossierbeheerder van Incerta vormt de goede aanvulling op onze eigen preventiedienst. Wij zullen zeker Incerta met hun VARIO pakket nog aanraden aan concullega's.