Wireline - Heist-op-den-Berg

Wireline is een jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit een team van ervaren telecom technici. Doorheen de jaren hebben zij een sterke persoonlijke reputatie opgebouwd bij veeleisende klanten zoals Elia en Nokia (voormalig Alcatel-Lucent), met projecten in binnen- en buitenland voor onder meer NATO, NMBS, Defensie, Mobistar, Proximus, Base, Telenet, P&T, WIS, Sprint, …

Problematiek

Tijdens de opstartfase van de firma dienden we vrij snel VCA-gecertifieerd te zijn. Ondanks mijn opleiding als preventieadviseur bleek dat te tijdsintensief om in parallel met de opstart te managen. We zochten dus een systeem die ons hierbij kon helpen.  Onlangs zochten we tevens ook hulp om een ISO 9001-normering te behalen. 

Meerwaarde van Vario

Al gauw bleek Incerta een waardevolle partner bij het behalen van beide. Dankzij VARIO kunnen we nagenoeg alle administratieve rompslomp via één enkel systeem beheren, hetgeen een geweldig groot voordeel is. Bovendien is onze dossierbeheerder steeds bereikbaar voor hulp én op de hoogte van ons dossier. Concreet helpt Incerta ons om efficiënter te zijn en dus tijd uit te sparen, tijd die we kunnen spenderen aan operationele zaken.

Dhr. Bart Corvers,  Zaakvoerder - Wireline bvba