Pump Service Automatic - Deurne

Pump Service Automatic nv is niet enkel dé partner voor de tankinstallaties, maar is ook het centrale aanspreekpunt voor de realisatie van alle vaste installaties voor uw complete vloeistoflogistiek. Een gespecialiseerd team van ervaren technici en project managers staan in voor de consultancy, engineering en turn-key realisatie van uw brandstoffendepot. Zij zijn dé partner vanaf eenvoudige oplossingen voor uw interne brandstoflogistiek, tot de totaalrealisatie van commerciële en strategische brandstoffendepots.

Problematiek

Vroeger zaten alle documenten op verschillende locaties en werden deze wat door elkaar beheerd. Massa's klasseurs en documentjes. De VCA** certificering en het beheer ervan was telkens een rush om alles bij elkaar te krijgen. Na enkele goeie reacties via via hebben wij Incerta gecontacteerd.

Meerwaarde van Vario

VARIO is heel overzichtelijk, compleet en gebruiksvriendelijk. Modulair opgebouwd en 'uitbreidbaar' indien we wat verder in detail willen gaan. We gebruiken het zoals wij wensen. Jaaractieplan, risicoanalyses, werplekinspecties, toolboxmeetings, enz...alles kan centraal beheerd worden. We kunnen ook zelf bepalen wie er toegang heeft tot het programma en welke rechten deze heeft. Ook de samenwerking verloopt zeer vlot, we krijgen telkens een snelle feedback en worden efficiënt geholpen, wat toch ook niet onbelangrijk is.

Dhr. Marc Meeussen, Gedelegeerd bestuurder en preventieadviseur - Pump Service Automatic nv