Mattsol - Heist-op-den-berg

Mattsol staat voor “Milling And Turning” en “Total Solutions”. Ze zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in CNC draai – en freeswerken dat totaaloplossingen aanbiedt voor de mechanische maakindustrie en/of machinebouw. De grootste uitdaging voor hen voor de toekomst is 'het op een klantgerichte wijze' producten en diensten te kunnen leveren. Mattsol ziet deze 'klantgerichte' en' betrouwbare' serviceverlening als een sterk concurrentiewapen.

Problematiek

Om aan onze uitdagingen te kunnen voldoen en ons professioneel te ondersteunen tot het behalen van het ISO 9001-2015 certificaat, hebben wij contact opgenomen met Incerta. 

Meerwaarde van Vario

In nauwe samenwerking met Incerta hebben wij een partner gevonden voor de toekomst via het platform “Vario”. Dit systeem helpt ons om snel en efficiënt de nodige data in te vullen met behulp van een professionele Incerta begeleiding. Hierdoor was het implementatieproces optimaal en heeft geleid, na audit, tot de certificering van ISO 9001-2015. De begeleiding van Incerta en opvolging is zeer klantgericht, vooral met focus op het vergroten van de effiëntie in Mattsol’s klanten portfolio en klantentrouw.

Dhr. Marc Govaerts, Business Development Manager - Mattsol bvba