ERP

Dit zijn vooral zaken die te maken hebben met orderverwerking, voorraadbeheer en facturatie, maar afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten kunnen dit ook processen ter ondersteuning van de productie, de dienst-na-verkoop of projectbeheer zijn. Een aantal basisprincipes zijn cruciaal om in deze opzet te slagen. Allereerst wil men één versie van de waarheid waardoor iedereen, op elk ogenblik een juist beeld krijgt van de bedrijfsgegevens. Dit kan slaan op klantengegevens, productinformatie, prijzen, voorraad, openstaande orders en facturen.

Bovendien neemt iedere afdeling deel aan dit proces zodat de registratie en bewerking van data met de minste moeite kan plaatsvinden. Op deze wijze krijgt men zinvolle, betrouwbare informatie uit de massa aan data. Voorbeelden zijn het strikter opvolgen van de klantenvorderingen om de cashflow te bevorderen, het optimaliseren van de voorraad om vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen of het beter plannen van resources om een hoger rendement te halen.

Onze ERP software sluit naadloos aan bij alle bedrijfsprocessen en biedt u een oplossing op maat van uw bedrijf.

Uit de praktijk zien wij hoe belangrijk het is dat een bedrijfsapplicatie kan meegroeien met het bedrijf en flexibel genoeg is om continue de noden van iedere gebruiker in te vullen. VARIO ERP omvat daarom verschillende standaard modules die elk op zich een basisfunctionaliteit bieden gebaseerd op best practices, om zo iedere afdeling te ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering.