PBM'S

De VARIO module PBM biedt een duidelijk overzicht van de belangrijkste groepen persoonlijke beschermingsmiddelen die aan uw werknemers toegewezen zijn. U kunt alle verschillende soorten PBM’s  die binnen uw bedrijf gebruikt worden ingeven en koppelen aan de relevante functies. Niet alleen is het uitzonderlijk praktisch om een volledig overzicht op te kunnen roepen van aanwezige materialen voor uw jaarlijkse financieel verslag, maar ook in geval van een controle of bij vernieuwde wettelijke verplichtingen kunt u zeer gemakkelijk opzoeken wat nu is, en wat nog moet komen. Omdat de PBM's gekoppeld kunnen worden aan specifieke functies wordt de registratie van bijvoorbeeld 'ontvangst van PBM's door een nieuwe werknemer' een eenvoudige taak, in plaats van een administratieve rompslomp die u tijd en geld kost.

Met VARIO kan u eenvoudigweg een checklist afdrukken met de gevraagde PBM's en bijbehorende gebruiksaanwijzingen voor deze functie.

De nieuwe werknemer hoeft dan alleen nog de PBM's te ontvangen en er op de afgedrukte checklist (of het ontvangstbewijs) voor te tekenen. Vanuit het algemeen overzicht van alle PBM's kunt u achteraf makkelijk een PBM toevoegen, selecteren, verwijderen of de instructiekaart bekijken.