Competenties

De module Competenties laat u toe informatie over opleidingen en competenties per werknemer of functie vast te leggen en door VARIO automatisch te laten opvolgen. Zo heeft u op elk ogenblik een correct overzicht van de geldige of vervallen opleidingen en competenties.

VARIO genereert automatisch een competentiematrix en biedt u eveneens de mogelijkheid een duidelijk overzicht van de competenties en opleidingen per afdeling te raadplegen. 

Na het invullen van het resultaat van een gevolgde opleiding zal VARIO de nodige updates doorvoeren in de competentiematrix. Via de opgegeven geldigheidsperiode per opleiding weet de module Competenties automatisch de datum van de volgende opleiding per personeelslid in de matrix aanpassen. U kunt nadien ook alle uitslagen per opleiding raadplegen. Ook indien u een eigen opleidingsprogramma uit wilt werken biedt VARIO uitkomst. 

U kunt eigen opleidingen met de nodige criteria en puntentellingen aanmaken, VARIO voegt de behaalde resultaten automatisch toe aan de verschillende personeelsprofielen. Zo bent u verzekerd dat uw opleidingsdoelstellingen telkens tijdig behaald worden en dat uw medewerkers altijd mee zijn met de laatste onderwerpen.