Bibliotheek

De VARIO module Bibliotheek biedt oplossingen voor het beheer van al uw documenten en gegevens. Steeds complexere wetgevingen, normeringen en richtlijnen hebben in het verleden tot een overvloed aan documenten, procedures en formulieren geleid. In onze huidige bedrijfscultuur streven we naar een toegankelijker vorm van documentenbeheer waarbij informatie kort, krachtig en efficiënt doorgegeven kan worden. Een goed beheer van uw documentatie en data zorgt voor structuur, duidelijkheid en eenvoudige toegankelijkheid van gegevens.

VARIO bouwt samen met u een documentenstructuur uit waarin u zelf kunt bepalen wie welke documenten kan, mag en moet raadplegen.

Om nog meer structuur te bieden kan er op een deel van uw documenten een geautomatiseerd versiebeheer van toepassing zijn. Hoe dan ook kan het reviseren, archiveren en vrijgeven van documenten volledig in VARIO gebeuren. Door middel van workflows en toegekende verantwoordelijkheden worden documenten alleen door de juiste personen aangepast en zullen ook de noodzakelijke medewerkers worden geïnformeerd indien bepaalde procedures of documenten veranderd werden. Voor elk document kunt u tevens de historiek van wijzigingen opvragen zodat u in één oogopslag de evolutie van uw proces of procedure kunt raadplegen. De combinatie van documentenbeheer, versiebeheer en toegankelijkheid maakt VARIO de ideale oplossing voor zowel beheerder als gebruiker.