Advies

U kunt steeds bij ons terecht voor onafhankelijk advies of doorlichting van uw huidige bedrijfsprocessen. Zowel op vlak van ICT als Welzijns- en Kwaliteitsbeleid kunnen wij u de nodige praktische ondersteuning en adviezen bieden. 

Het kiezen van een softwaresysteem is namelijk geen eenvoudige zaak: kiest u voor een standaardoplossing of voor maatwerk, koopt u het of kiest u voor huren, kunt u bepaalde bedrijfsprocessen automatiseren, .... ? Een behoefteanalyse zorgt voor een antwoord op al uw vragen: zowel op technisch als functioneel gebied worden uw huidige bedrijfsprocessen door ons onder de loep genomen zodat u een helder en overzichtelijk rapport ontvangt dat aangeeft waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn.

Ook een degelijk beleid opzetten rond arbeidsveiligheid of kwaliteit kan de nodige uitdagingen met zich mee brengen. Een betrouwbare partner met jarenlange ervaring hierin is dan ook van vitaal belang. Het heeft weinig zin om oplossingen voor te stellen die niet haalbaar zijn; daarom maken we er bij Incerta een erezaak van om na doorlichting een waarheidsgetrouw rapport af te leveren op maat van uw onderneming.