Partners

FURBO

Furbo Training en Consulting, met hoofdzetel in Antwerpen en afdelingen in Gent en Lummen, is toonaangevend op het vlak van logistieke- en veiligheidsopleidingen. Met de nadruk op de intensieve persoonlijke samenwerking tussen instructeur en cursist garandeert Furbo een maximum resultaat op een minimum van tijd. De FURBO-opleidingen worden zowel gegeven aan groepen deelnemers uit eenzelfde bedrijf, als aan gemengde groepen. Bedrijfsgerichte opleidingen worden, soms volledig op maat, aangepast aan de ervaring van de deelnemers en/of aan de specifieke bedrijfsomgeving van de klant.

INCONTROLL

InControll, gelegen in Assen (Nederland), is toonaangevend in hun vakgebied. Als een bureau met de nodige expertise op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu ondersteunen ze hun relaties op een duurzame en integere wijze. Ook voor detachering van veiligheids-, milieu- en kwaliteitsdeskundigen bent u bij hen aan het juiste adres. Zij onderscheiden zich met name in de deskundigheid van hun medewerkers. Zij zijn allen opgeleid binnen een specifieke vakgebied V&G/HSE Projectbegeleiding, V&G Coördinatie, Bedrijf en Project Risico-inventarisatie, Auditing, Werkveiligheidsoverleg, Instructie, Toolbox, Incidentonderzoek, Opleidingen,...

SYNTRA

Syntra is een toonaangevende opleidingsorganisatie die erkend is door de Vlaamse Overheid. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren zij een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen. Zowel particulieren, ondernemingen, overheidsbedrijven als openbare besturen kunnen bij hen terecht voor een kwalitatieve opleiding in één van hun 5 campussen in Aalst, Asse, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas of op locatie. Zij pakken telkens uit met de allernieuwste opleidingsvormen- en technieken zodat je de juiste kennis op de meest efficiënte manier verwerft. Hun docenten zijn dan ook stuk voor stuk mensen uit de praktijk, want van wie kun je een vak beter leren dan van iemand met ervaring in de sector?